Return to site

Finales T20-tournooi met ACC1 erbij zaterdag bij VCC (en zondag ACC-Dosti!)

broken image

[door de redactie/MvO] De nationale T20 finaledag vindt zaterdag 24 augustus plaats in Voorburg, bij VCC. Na de loting van zaterdagmorgen speelt Excelsior de eerst halve finale om 10.00 uur tegen HBS (winnaar 2018, toen ACC tweede werd). De tweede halve finale, om 13.30 uur, is ACC-VOC. Daarna is de finale, hopelijk met ACC er weer in, om 17.00 uur. Komt dat zien (route)!

De winnaar van de T20 competitie zal volgend jaar namens Nederland deelnemen aan de European Cricket League op het Spaanse La Manga-sportcomplex.

Saqib Zulfiqar, captain van ACC: ''De finale van dit jaar belooft spectaculairder te worden dan ooit. Drievoudig T20-kampioen vs de ECL-kampioen van dit jaaar VOC en de nieuwe landskampioen Excelsior tegen de T20-landskampioen van vorig jaar HBS. Mooier kan het niet!! Het gaat een geweldige dag worden die je niet wilt missen. Dus kom gezellig langs en support jouw favouriete team.'' Zijn statement, zie illustratie boven, haalden we van een VCC-uiting op Facebook.

VCC laat nog weten dat de entree gratis is, en dat ''een en ander zal worden omlijst door de nodige gezelligheid en een hapje en drankje. We hopen heel veel cricketliefhebbers te mogen begroeten op sportpark Westvliet!''

PS Een druk cricketweekje van vooral ACC1, dus, want de volgende dag, zondag 25 augustus, wacht de laatste Topklasse competitiewedstrijd thuis, om 11.00 uur tegen Dosti. Dit weekend kan dus nog een mooie afsluiter van de Tijgermaand worden. Succes!