Return to site

Vooruitblik op programma ACC's seniorenteams komend weekend

[door het bestuur] Bijgaand een overzicht van en vooruitblik op het seniorencricket de komende drukke dagen, dat leden deels overigens eerder al is gemaild deze week als onderdeel van Pitch #16 van 2019.

 

VOORUITBLIK

Het laatste competitie weekend voor ACC 1 en de T20 finale dag.

Zaterdag speelt ACC 1 de (2e) halve finale van de T20 competitie tegen VOC om 13.30 uur op het complex van VCC. Bij winst zal daarna ook de finale weer door ACC worden gespeeld. Een mooi cricket event dat niemand mag missen.

Zondag komt Dosti bij ons op bezoek. Dit is de laatste wedstrijd van de competitie en het eindpunt van een goed seizoen voor ons eerste. Een klassering bij de bovenste vier is iets waar het jonge team trots op mag zijn.

broken image

Dit is (voorlopig) ook de laatste wedstrijd van Brady voor ACC, volgende week vertrekt hij weer naar huis na een zeer succesvol seizoen voor ACC. Vooral met bal was Brady één van de top performers in de Topklasse en aan het eind van het seizoen liet hij ook zien goed zijn bat te weten te gebruiken. Ook dit laatste weekend gaan we er van uit dat Brady zijn belangrijke bijdrage voor ACC weer zal leveren dus kom langs en geniet hier van.
 
De U11-B HB zitten zondag in het voorprogramma (aanvang 9 uur) met een wedstrijd tegen VCC.
 
ACC 2 ontvangt thuis VOC en wil het seizoen natuurlijk positief af sluiten. Na de winst op R&W afgelopen zondag dus gewoon twee punten pakken tegen de mannen uit Rotterdam.
 
Dus genoeg te doen op ACC komende zondag.
 
Liever een uitwedstrijd bezoeken op zondag? Dat kan! ACC 3 moet nog een aantal wedstrijden spelen na een korte onderbreking. Zondag gaan ze op bezoek bij Qui Vive en gaan hun eerste wedstrijd in augustus spelen.
 
Fijn cricket weekend toegewenst!

 


Veel sportieve groeten,

 
ACC