Return to site

Geen duck te beleven op veld 2

[door Irfan Younis] Je zou maar een eend in je team hebben. Elke week een duck. Gelukkig kozen de eenden op de foto eieren voor hun geld en gingen er snel vandoor. De ducks werden vervangen door een single. Umer Muhammed, duidelijk vrijgezel, maakte er eentje en liep sportief weg na caught behind te zijn gegaan. Daarvoor hulde. 

De single werd vervangen door een volwassen man. Ajit Kamboy, net 18 en dan al uit gaan. Dan maar echte mannen laten batten. Stephan Hannema en Jim Dukker, respectievelijk 47 en 29 punten. Daarna toch weer eend(t)jes en die ducks van vanochtend. Plus wat extra's extra. Dan kom je tot 124 runs. 128 runs te weinig volgens Jan Balk. 

Goed lunchen als compensatie. Ik heb sowieso meer borden leeg gegeten dan dat ik runs heb gemaakt. Drie keer zoveel om precies te zijn. Basta met de pasta. We moeten ook nog gooien. Dat deed Devanshu Arya uiteraard. Helaas waren we niet scherp genoeg. Behalve de tabasco. Dus Umer had zo nu en dan een opleving. 

Rood en Wit wint. En omdat die gasten waarschijnlijk ook meelezen: we hadden jullie makkelijk kunnen hebben. Coulda, woulda, shoulda. Volgend jaar weer?