Return to site

Geweldige gabbers ACC U11 2 winnen wicketloze wedstrijd van Bloemendaal 

[door Jan Balk] De geweldige gabbers van ACC U11 2 hebben hun tweede zege van het seizoen geboekt. Bloemendaal werd in eigen huis op indrukwekkende wijze verslagen. In elke cricketwedstrijd gebeurt er iets wat nog helemaal nooit is voorgekomen. Tijdens het duel tussen Bloemendaal en ACC was het niet anders. Er werd gedurende de hele wedstrijd namelijk geen enkel wicket genomen. Ongelooflijk.

 

Het uitstekende batten begon al tijdens de innings van ACC. De ene run was nog mooier dan de andere en dit resulteerde uiteindelijk in het schitterende totaal van 104 runs. Tibo Balk was topscorer met elf runs, waaronder twee prachtige vieren.

 

Ondertussen liet echt iedereen goed batten zien. Wat te denken van een geweldige zeven van Harsdeep Singh, een fraaie één van Connor, een indrukwekkende vier van Aadit Akre, een prima tweetje van Aadit Dhaninkal, een vooruitstrevende zes van  Saisurya Shriram, een uitstekende vijf van Mayank Konduri, een ouderwetse drie van Nischal Konduri en een keiharde nul van Edward Thomas. En er was dus helemaal niemand uitgegaan! 

 

Ook Bloemendaal liet verstandig batten zien en net als tijdens de vorige ontmoeting met hetzelfde team eiste Nienke met veertien prachtige runs een hoofdrol voor zich op. Maar in tegenstelling tot de vorige keer slaagde zij er niet in om Bloemendaal opnieuw aan de zege te helpen. Bloemendaal kwam niet verder dan 77 runs all out en dat betekende dat ACC zijn tweede zege van het seizoen had geboekt. Hulde!

 

Hoewel niemand er in slaagde om een wicket te nemen, deden alle bowlers van ACC het uitstekend.

 

Komende zaterdag spelen we om 9.00 uur thuis tegen VRA. Zorg dat je er bij bent! 

broken image