Return to site

Grote Gasten van Quick winnen dik van ACC U17

ACC U17 heeft zijn tweede competitiewedstrijd verloren van Quick. Na de schitterende zege op VVV bleek het jeugdteam uit Den Haag een maatje te groot.

In Den Haag maakten de grote gasten plus een dame van de thuisclub vooral aan bat een bijzonder sterke indruk. Aayush Patil (54) en Devanshu Uke (61) openden geweldig en scoorden 164 runs voor het eerste wicket.

Monsterscore

Later deelde de grootste Haagse gast Faas Keppel (34), die ook in het eerste seniorenteam van Quick speelt, eveneens rake klappen uit. Het resultaat was dat Quick in 30 overs eindigde op de monsterscore van 249 voor 4. ACC kwam vervolgens niet verder dan 133 all out in 28.1 overs.

Desalniettemin waren er nog wel een paar belangrijke wapenfeiten bij ACC. Zo nam Abdul twee prima wickets dankzij prachtige vangen van captain Gijs Evers en Tibo Balk. Gijs had ook nog eens een schitterende clean bowled en Tibo zorgde er als bowler voor dat een speler van Quick played on ging. Tibo was aan bat eveneens op dreef en werd met 42 runs topscorer bij ACC.

Komend weekend is ACC U17 vrij en zondag 28 mei spelen we weer in Den Haag tegen HBS. Dit belooft nu al zonder enige twijfel een fantastische wedstrijd te worden.

Jan Balk

broken image
broken image
broken image