Return to site

VRA-ACC winst nummer 1 van het weekend!!

 

Zaterdag 13 mei de 4e wedstrijd uit een reeks van 9 in de eerste fase, tegen onze oude buren uit het Bos. Schitterend weer, schitterend veld.

VRA wint de toss en gaat batten. Dat wordt geen succes voor hen, maar wel voor onze aanval die alle bos-batters in 31 overs, terug naar de kant stuurt voor slechts 95 runs.

Grote man onder de bowlers was Devanshu Arya, die met de onwaarschijnlijk fraaie cijfers van 4 wickets voor 8 runs in 8 overs, van het veld stapt!

Voorts waren eveneens succesvol Hans 2/8/5 – Kumar 1/32/5 – Hobson 1/32/7

Reddy 1/15/6.

Hobson had 3 vangen en Ahmed 1 vang en 1 stump.

95 runs maken lijkt een eitje, maar een neurotische ervaring uit het verleden op dit zelfde veld (2011 – 98 om 99/9….) deed mij huiveren voor elk totaal van 90plus……..

Het werd dus inderdaad een billen-knijp partij van jewelste. Op de 1e de beste bal werd Ahmed gevangen en op 7 zijn ook Shreyas en Heino terug aan de kant. 7/3. Thomas Hobson blijft geduldig staan. Hij dankt Vikram Singh stilletjes voor de anderhalve gemiste kans en het extra leven! En gaat stug door, terwijl er wickets om hem heen blijven vallen: 22/4 – 46/5 – 48/6 en zelf wordt hij als 7e slachtoffer op de stand van 70/7, gevangen achter het wicket voor een ijzersterke 46 runs van 84 ballen.

In staan nu Zaidi en Arya. We moeten nog 26 runs maken om te winnen en hebben pas 25 overs verbruikt. Uiteindelijk zal dit koppel onze nieuwe helden in zich bergen, want met eindeloos geduld tikken zij runnetje voor runnetje binnen en gebruiken voor die ontbrekende runs, heel verstandig, liefst 15 overs.

Zaidi blijft met 23 runs van 62 ballen not out en Arya draagt 7* bij van 45 ballen. Voortreffelijk gedaan en met een zucht van verlichting begroet alles wat ACC is, de 2e overwinning. Vier gespeeld – 4 punten.

Op naar morgen: thuis tegen HBS.

OBSERVER

Klik hier voor de cijfers.

broken image
broken image

 

broken image
broken image