Return to site

KNCB start met opleidingen voor umpires

De KNCB is gestart met de opleidingen voor umpires. Het gaat om een geheel nieuwe online cursus, die in samenwerking met de ICC tot stand is gekomen. In een brief aan de verenigingen besteedt de KNCB aandacht aan de opleidingen. De brief luidt als volgt (English below):

Het mag u niet ontgaan zijn dat de opleidingen voor de umpires gestart zijn. Dit jaar in een geheel nieuwe opzet in samenwerking met de ICC.

Er is een Umpire Foundation Course, uitermate geschikt voor spelers die in hun eigen wedstrijden staan, coaches en ouders die jeugd wedstrijden begeleiden. Deze cursus is online en er zijn geenkosten aan verbonden.

Als vervolg op de Umpire Foundation Course is er de Umpire Level 1 Course. Deze cursus is gedeeltelijk online en gedeeltelijk face-to-face en is gericht op de beginnende bondsumpire. Deelname aan het face-to-face gedeelte kost € 100,00.

Meer informatie vindt u op KNCB | Umpires Cursussen

It may not have escaped your notice that training for umpires has started. This year in a whole new format in cooperation with the ICC.

There is an Umpire Foundation Course, ideally suited for players standing in their own matches, coaches and parents coaching youth matches. This course is online and there is no cost.

As a follow-up to the Umpire Foundation Course, there is the Umpire Level 1 Course. This course is part online and part face-to-face and is geared toward the beginning association umpire. Participation in the face-to-face portion costs €100.00.

More information can be found at KNCB | Umpires Cursussen

 

broken image
broken image
broken image