Return to site

Nog een winst voor de Zamis

Zamis on a roll. Ook VVV werd verslagen, met redelijk gemak. Dat op een snikhete dag nog wel, waar Abubakar Muhammed terecht voor koos om in korte broek te spelen ondanks dreigementen van zijn broer en tevens Captain Umer Muhammed. Diezelfde Abubakar is overigens fashionwise van alle markten thuis. DHL shirt, sterk lijkend op het ACC tenue, vorige week en vandaag dus een kort broekie. Goed om te weten dat Umer slappe hap is met zijn dreigement ‘korte broek betekent niet bowlen en elf batten’. Mijn verzoek dus ook om volgende week allemaal in een korte broek te spelen.

Het eerste zondagelftal mocht vanwege de T20 competitie op het eerste veld, het tweede zondagelftal had ook een wedstrijd en mocht op veld twee spelen. Dat allemaal op een zaterdag. Dus het echte zaterdagmiddagelftal kon zijn potje op veld drie, tussen de goals en holes, spelen. Uiteraard een karretje mee, want het is toch wel minimaal een kilometer lopen van het clubhuis van ACC naar SV Rap. Gelukkig deed Umer het meeste werk: die was er al om 10 uur terwijl de wedstrijd om 12 uur pas begon. Lijpe gozer en totaal niet van hem gewend. Heeft ook nog wat schijtwerk verricht door de uitwerpselen van de ganzen van de pitch af te bezemen.

Twaalf uur begonnen met fielden. Behoorlijk goed gebowled en gefield. VVV aan de kant voor 156 runs. Wickets voor Amos Kyazze (2 v 29 in 7), Rahul Jit (2 voor 21 in 3), Dibyanshu Kumar (2 voor 26 in 7), Rehan Younis (2 voor 24 in 7) en Nagesh Danturti (2 voor 17 in 4). Nog heel verdienstelijk gekeept door Nagesh en Umer, de 50 gemiste stumpings op het bowlen van Rehan terzijde.

In 30 overs het totaal gemaakt voor het verlies van 7 wickets. Runs waren er voor Muhammad Mian (33 runs, 2 vieren en 3 zessen!), Rehan (24 runs) en met name Yousaf Muhammad (50 runs). Daarnaast nog eens 34 extra’s.

Geen idee wie ons volgende week wacht, ook geen zin om dat nu na te gaan. Okee dan. VCC uit, toch voor de trouwe lezer uitgezocht. De nummer drie van de poule, dus een sterke tegenstander. Kunnen wij de winning streak voortzetten? Stay tuned and see you next week, same bat time same bat channel.

Irfan

 

broken image
broken image