Return to site

Ondanks prima batten redt ACC U9 het niet tegen Bloemendaal U9A

[door Henk en Uja] ACC U9 : 106 - Bloemendaal U9A: 144. Natuurlijk een behoorlijk verschil, nietwaar? In ieder geval hebben we allemaal een mooie match gespeeld, en de U9 kinderen hebben er veel van geleerd.

ACC's bowling was prima, maar met batten en fielden moet er nog veel gebeuren. Zo rolden er een hoop ballen over de lijn die eigenlijk gestopt hadden kunnen worden, en kregen we van wides en no-balls vaak maar één run doordat de bal op het pionnetje niet geraakt werd. Bloemendaal kwam met een team met 3 dames en 2 heren, aangevuld met een fielder van ons team.

 

Topscorers bij ACC: Rohan Poell met 17 runs, en Palash Shah met 11 runs. Bij Bloemendaal wisten Louette, Quinten en in haar tweede beurt Floor alle drie 22 runs te scoren. Rohan nam tevens 3 wickets, waarvan één als invaller bij de tegenstander, Shaun John en Saravana Sha wisten ook een wicket te nemen.

 

Volgende week een stukje training, en hopelijk weer een ACC U9 dat iets verder is!

 

broken image

Fotobijschrift: Olaf Erkens, Arth Batra, Saisurya Shiram, Harshdeep Singh, Tibo Balk (staand vlnr) en Oscar Trevethan, Aadit Dhaninkal en Lakshya Somani (zittend vlnr) poseren na de zege op Bloemendaal voor het door de vader van Oscar meegebrachte scorebord. Foto: Rupinder Singh.