Return to site

Ondanks wonderlijk herstel met batten verliest ACC1 vet van VOC uit

[door Observer] VOC won de toss op het eigen veld in Rotterdam en liet ACC batten. Echter, geen enkele Amsterdammer leek te willen batten, want binnen een half uur zaten liefst 5 ACC-ers weer aan de kant en stonden er 10 hele runs op het bord!10 voor 5, tijd voor een neut zeggen sommigen, want er zit een vijf in de klok, maar het was pas 5 voor halftwaalf.

Vervolgens kwamen goodold Bassie v/d Heyde (36), en de recent steeds goed battende Raza (41) enBarends (64*) die wel wisten hoe de Rotterdamse bowlerij te bespelen en aldus doende een totale afgang voorkwamen.  Met 17 Extra’s haalden wij zelfs de 50 overs en een totaal van 174/9.


Al met al een wonderlijk herstel. Het zou zelfs nog een wedstrijd kunnen worden, zo mocht je denken, helemaal toen op 17 het openingspaar O’Dowd (5) / v.Lent (6) reeds was opgeruimd.
Maar de twee ervaren internationalsSeelaar (64*) en Edwards (55) wisten wel raad met onze aanval:

VOC 178/5Bowling ACC: A. Kumar 1/57/10  - B. Barends 1/14/7  -  Sikander 1/24/6  - D. Arya 2/32/3.3.Jaimie Mulready verving de naar huis teruggekeerde Jean Marais zeer verdienstelijk met een vang en 2 stumpings op Arya.  Voor meer scoredetails zie hier onder.

Wat ook opvalt is, dat wij de laatste 2 wedstrijden liefst 5 wickets verloren aan run outs!
Maar ik blijf zeggen hartstikke blij te zijn met de tot nu verzamelde punten die ons op de 4
e plaats brengen (op basis van NRR/net run rate, maar dat is wat te subtiel voor teletekst, zie hier onder ;-).

Programma ACC1:

Vrijdag a.s. - 18.00 uur - T20  VRA  -  ACC  (laatste poule wedstrijd)
Zondag a.s. - 11.00 uur - competitie : ACC  -  HCC

broken image
broken image