Return to site

Oproep aan ACC’ers voor wedstrijd ACC – SGS vrijdag 26 augustus

[door Ernst-Pieter Knüpfer] Stammend uit een rijk verleden speelt ACC traditiegetrouw op de laatste vrijdag van augustus, dus de 26ste, een wedstrijd tegen de Nederlandse ‘forty’ club Still Going Strong (“SGS”). ACC'ers kom spelen, om 12.00 uur! Aangezien ACC altijd vele en prominente SGS’ers onder haar leden heeft gekend en het altijd goed toeven was op ACC, waren deze wedstrijden razend populair. Het aantal inschrijvingen aan SGS-zijde ontsteeg de beschikbare plaatsen doorgaans dan ook ruimschoots.

Om alle enthousiaste en welwillende SGS’ers tegemoet te komen werd er op dezelfde dag nog een tweede wedstrijd (SGS onderling) georganiseerd. Aan SGS zijde is er wat het vorenstaande weinig veranderd en ook dit jaar zullen er weer drie SGS teams naar ACC komen.

Omdat gebleken is dat het de laatste jaren steeds moeizamer is om een representatief ACC team op de been te brengen, maar we de traditie graag in stand willen houden, volgt hier een oproep aan alle ACC veteranen en geïnteresseerde ACC’ers om reeds nu rekening te houden met deze datum en zich zo mogelijk nu reeds aan te melden om te spelen. De start is dus om 12.00 uur.

Aanmelden kan via Teamstuff (Friendlies/Veteranen) of via EP.