Return to site

Seizoen ACC 2 lijkt in een anticlimax te eindigen

[door Irfan Younis] Het seizoen van ACC 2 begon zo veelbelovend maar lijkt in een anticlimax te eindigen. Vorige week versloeg VOC 2 ons en vandaag konden we geen nederlaag voorkomen tegen de nummer 1 van de klasse en misschien wel de uiteindelijke kampioen VRA 2. Op alle fronten zijn wij door de tegenstander afgetroefd. Er werd beter gebowld, beter gefield en beter gebat. Over het umpiren werd veel gediscussieerd, maar de pot hebben we toch echt zelf verloren.

Eerst battend kwamen we tot een totaal van 146 runs in 39 overs. Alleen Rehan Younis kon zich onderscheiden met 56 runs. Ajit Kamboj, Michael Dukker (die van schrik in zijn broek scheet vanwege de rappe bowlerij) en Chris Knoll begonnen alledrie veelbelovend maar konden helaas niet doorzetten. 

broken image

Na een lunch met curry en rijst voorgeschoteld te hebben gekregen, moest Michael Dukker uiteraard weer van broek wisselen. Stephan Hannema overigens ook maar dat was vanwege iets anders.

Nadat om 15:15 te zijn begonnen, werd het om 15:30 duidelijk dat het nog behoorlijk moeite zou kosten om de pot binnen te halen. Er werd helaas niet heel netjes gebowld en gefield en daarnaast had de tegenstander enig geluk aan zijn zijde. VRA 2 wint in de 30ste over voor het verlies van 5 wickets. 

Dank gaat uit naar Roelof Balk, Wim Pielage en Michael Dukker die niet te beroerd waren om twee dagen achter elkaar te cricketen ondanks wat kwaaltjes, en om zodoende het tweede en de club te helpen. Diepe respect en jullie inzet wordt zeer gewaardeerd!

Volgende week R&W 2 thuis zonder een aantal vaste krachten maar sowieso gelukkig met genoeg cricketliefhebbers in het team, wie dan ook.