Return to site

Shreyas Potdar gaat in Zuid-Afrika cricketen

Ons grote talent Shreyas Potdar is voor vijf maanden naar Zuid-Afrika vertrokken. De speler van ACC 1 gaat op de Gary Kirsten Academy in Kaapstad leren om nog beter te kunnen cricketen.

Het zijn sowieso bijzondere tijden voor Shreyas. Hij zat onlangs in India op de tribune om tijdens de World Cup Nederland aan te moedigen. Terug in Amsterdam mocht hij zijn BSc in Econometrics and Data Science in ontvangst nemen. Daar zijn we met zijn allen natuurlijk heel erg blij mee. Het is tenslotte altijd goed om een echte Bachelor of Science in ACC 1 te hebben.

Fantastisch

In India vierde Shreyas ook nog eens zijn verjaardag en ontmoette hij bovendien onze voormalige professional Anton Roux, die tijdens de World Cup in India fieldingcoach is van Sri Lanka. Anton trainde de destijds twaalfjarige Shreyas bij ACC in de jeugd en vond het natuurlijk fantastisch om zijn pupil weer eens in levende lijve te ontmoeten.

Naast trainen bij de Gary Kirsten Academy gaat Shreyas ook bij Green Point CC spelen in de South Africa League. Het veld van de club ligt er altijd schitterend bij. Wij zullen zijn prestaties uiteraard op de voet volgen.

Feest

Shreyas keert in april weer terug in Nederland en is dus ruim op tijd om met ACC 1 te starten aan de competitie. Dan zullen we met eigen ogen kunnen zien wat hij allemaal geleerd heeft bij de Gary Kirsten Academy. Wat een feest!

Jan Balk

broken image

Het veld van Green Point CC, waar Shreyas gaat cricketen.

broken image

Het schitterende veld van de Gary Kirsten Academy.

broken image

Shreyas is klaar voor vertrek naar Zuid-Afrika.

broken image

Shreyas heeft zijn BSc in Econometrics and Data Science ontvangen.

broken image

Anton Roux ontmoet Shreyas in India.

broken image

Genieten tijdens de World Cup in India.