Return to site

Teams voor de Mancunian Cup zaterdag a.s. min of meer bekend

Oftewel, teams voor de 'slag bij het Loopveld' bekend gemaakt

[door M. Dukker] De teams voor de aankomende Mancunian Cup, het roemruchte onderlinge 7-a-side toernooi op zaterdag 5 september zijn bekend gemaakt. Dat wil zeggen, min- of meer bekend gemaakt. In de (overigens onder zeer vriendelijke omstandigheden plaatsvindende) onderhandelingen wordt er nog gesteggeld of Team 'Calimero's' dit jaar wederom van hun gewoonterecht gebruik mogen maken om meer dan een 1e elftal speler op te stellen.

 

Ook zou team 'Take That' bij dit amateur evenement graag van professionals gebruik willen maken. Beide teams zouden echter ook dispensatie willen krijgen om geen jeugdspelers op te hoeven stellen. En het team van captain Umer heeft zo'n rare naam bedacht dat ze waarschijnlijk hopen dat dit intimiderend op de andere teams werkt.

 

Dit alles natuurlijk om eindelijk dit jaar de almachtige MDCA van de troon te kunnen stoten. We zullen zien of het ze lukt....Het gerucht gaat dat een of meerdere bowlers van de MDCA dit jaar links gaan bowlen om het nog een beetje spannend te maken.

Kosten voor koffie, lunch, bitterballen en bier: €15,- pp.

Dus, allemaal komen kijken. Aanvang 11.00 uur! Het wordt mooi weer. En er is na afloop een (halal) BBQ. € 12,50 Opgeven bij José.

broken image
broken image