Return to site

Twee klinkende zeges op rij voor ontketend ACC U17

ACC U17 heeft de competitie met twee klinkende zeges op fantastische wijze afgesloten. Na de uitstekende overwinning op VVV van vorige week werd zondag zeer verrassend Quick ook nog eens verslagen.

Tegen VVV uit kwam ACC op het schitterende veld op sportpark Oostzanerwerf tot het reusachtige totaal van 214. Dit was vooral te danken aan topscorer Gijs Evers (55) en de eveneens prima battende Mark Wolfe (44). Basir Hakimi (10), Conrad Kieser (17) en Tibo Balk (12) slaagden er ook nog eens in om de dubbele cijfers te halen.

VVV batte ook niet onaardig, maar kwam uiteindelijk 23 runs te kort en moest genoegen nemen met 191 voor 8. Tibo, Basir, Mark, Joshua Francis en Ayaan Farooq namen ieder een wicket. Verder waren er prachtige vangen van Tibo, Conrad en Rakesh Sripatnala, die ook nog eens betrokken was bij twee schitterende run outs.

IJzersterk

Een week later kwam het sterke Quick op bezoek waar we eerder dit seizoen nog kansloos van verloren hadden. Maar nu werd er ijzersterk gebowld waardoor de Haantjes in 30 overs niet verder kwamen dan 146 voor 5 in 30 overs. De wickets werden verdeeld door Ayaan (1), Tibo (2), Mark (1) en Basir (1). Daarnaast waren er twee uitstekende catches van Mark.

Aan bat begon ACC waanzinnig sterk dankzij een voortreffelijke opening van Mark (48) en Tibo (53). Zij hadden met zijn tweeën een geweldig partnership van 124 runs waardoor de zege binnen handbereik lag. Op het laatst sloeg Gijs ook nog eens een prachtige vier en een tweetje door de covers. ACC passeerde het totaal voor het verlies van vier wickets en kan terugkijken op een schitterende zege. Wat een feest!

Schitterend

Helaas zit de reguliere competitie er nu al weer op. Terugkijkend kunnen we concluderen dat we een geweldige stijgende lijn te pakken hebben en de competitie met een schitterend gevoel hebben kunnen afsluiten. Bovendien komt er nog een fantastische jeugdtour aan. Dat belooft wat!

Klik hier voor de scorecard van VVV-ACC

Klik hier voor de scorecard van ACC-Quick Hg

Klik hier voor de stand

Jan Balk

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

 

broken image