Return to site

Uit tegen VCC in Voorburg eerste wedstrijd van het seizoen van ACC U17

[door Jamie Mulready] Zondag was de eerste wedstrijd van het seizoen voor onze U17. Maar rustig aan beginnen kon helaas niet. VCC stond namelijk voor ons klaar. Na ongeveer 5 weken trainen gingen we naar Voorburg.

Shirase had de toss verloren en wij werden gevraagd om te bowlen. Snel even in-bowlen en we stonden al klaar. Aryan en Alyan opende de batting. Beau 0-13 uit 3) en Thomas (1-20 uit 3) gaven ons een stevige begin.Ammarvervangde Beau en pakte meteen Aryan’s wicket met een mooie vang van onze Aryan. Niet lang daarna pakte Aryan ook Alyan’s wicket. Nadat Thomas de wicket van Wouter had gepakt kwam Floris de Lange naar de crease. Een dangerman voor ons maar door de mooie bowling van Shirase,Shreyas en Ammar werd hij knap gevangen door Shirase op cover. Bas de Leede kwam toen in. Er waren 15 overs nog te gaan maar Bas wou niet weg. Onze bowlers deden alles maar konden zijn knappe 70* niet weerstaan. VCC eindige met 184-5 uit 30 overs.

Na een korte bespreking in de kleedkamer was het onze beurt om te batten. Arghem en Shirase opende voor onze en zagen er goed uit. Toen Arghem uit ging op een mooie c&b van Alyan kwam Aryan erin. 4 overs daarna ging Shirase (21) L.B.W op Alyan en een over daarna Shreyas met een onnodige run-out. Aryan en ik deden ons best om de innings weer te herstellen maar toen gingen Aryan en Sanjay uit. Onze Krishnan was nog niet helemaal hersteld van zijn blessure maar dat hield hem niet tegen. Krishnan en ik probeerde daarna de innings weer op te bouwen maar we moesten al snel 7-8 per over scoren om te winnen. Het was alles of niks zei ik tegen hem en na een paar boundaries van ons allebei ging ik ook uit op 21. Ammar (8) en Krishnan (19) deden het nog goed maar de wedstrijd was niet meer te redden. ACC maakte uiteindelijk 164-6 uit 30.

NOOT VAN DE REDACTIE: Well done, Jamie, prima verslag!

broken image