• A Warm Welcome

  broken image

   

  De Amsterdamsche Cricket Club, opgericht in 1921, is een open, sociale en succesvolle club, die zijn basis heeft op Sportpark Het Loopveld, op de grens van Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen. Het ledental telt rond de 250 leden, m/v, junior, actief, niet-spelend en donateur.

   

  Als typisch Amsterdamse club combineren wij een bloeiend clubleven met het streven naar een hoog cricketniveau en sportieve successen. Van de drie zondagteams speelt het eerste XI in de Topklasse KNCB. Het tweede, uitkomend in de Overgangsklasse, zorgt voor back up en doorstroming van jong talent. ACC 3 speelt 'serious' cricket in de derde klasse. ACC 4 speelt in de Zomi klasse waarbij het sociale aspect van cricket vooropstaat. Op zaterdag spelen de Veteranen.

   

  De jeugdafdeling bedient spelers en speelstertjes in de leeftijd van 8 tot 17 jaar, totaal 5 teams komen uit in de KNCB jeugdcompetitie. Op doordeweekse dagen worden er vele friendlies gespeeld en begeleiden wij cricket clinics voor bedrijven en scholen.

   

  The spirit of cricket wordt op ACC met passie beleefd, van jong tot oud, van kruk tot crack. 'De club leeft!' is sedert jaar en dag het vaste motto waaronder ACC reilt en zeilt. Mede dankzij deze energieke clubcultuur, ons organisatievermogen en de kwaliteit van onze hospitality mag ACC zich verheugen in een grote reputatie in de Nederlandse cricketwereld.

  In onze inspanningen weten wij ons gesteund door onze sponsors en ACC-vriendelijke bedrijven. Wij stellen hen graag aan u voor. Mocht u op het idee worden gebracht om de sponsor pool van ACC te komen versterken of anderszins te doneren, dan zal Guido Dukker, voorzitter sponsorcommissie, u met open armen ontvangen: 06-22496775